A Giclée nyomat ingyenes szállítással rendelhető!

ÁRAK

Itt találod digitális portréfestésre, valamint a személyre szabott illusztrációkra vonatkozó árlistámat. Amennyiben az árlistám nem fedi le a kívánságodat, kérlek, hogy e-mailben vagy telefonon vedd fel velem a kapcsolatot, és egyeztessünk! 

Emlékek őrzője

Az egyedi stilizált portré grafika ára az ábrázolt személyek számától függően változik, és mellkép vagy térdig ábrázolt személyt jelent. Az ár tartalmazza az egyedi díszítést (szalag, koszorú, stb.) valamint az egyedi feliratozást. 

1 személy – 24.900 Ft
2 személy – 26.900 Ft
3 személy – 30.00 Ft
4 személy – 35.000 Ft

Örökkön örökké

A z esküvői portré grafika ára két személy mellkép vagy teljes alakos stilizált portré grafikáját tartalmazza név és dátum megjelenítésével.

1 db A4 méretű Giclée nyomatot ajándékba adok.

2 személy – 24.000 Ft
.
.
.

Vállalat pezsdítő*

A vállalati illusztráció ára egy mellkép vagy térdig ábrázolt személy stilizált portré grafikáját tartalmaz. Tartalmazza a hivatásodra jellemző maximum kettő kiegészítő tárgy megjelenítését és a márkanevedet.

Emellé egy névre szóló névjegykártya tervezés árából (25.000,- Ft+AAM) 50% kedvezményt adok.

34.000 Ft

*Jeles alkalmakra, speciális felületre (Instagram post, Instagram story ikonok, blog bejegyzés, kiadványok, stb.) szánt egyedi vállalati illusztrációkról, kérlek, hogy e-mailben vagy telefonon egyeztessünk!
A fenti árak 20 x 20 cm-es digitális formátumban (jpg, pdf), letölthető grafikákra vonatkoznak az Illusztrációk oldalamon látható stílusban megrajzolva.

Nyomtatott formátum

Amennyiben nyomtatott formátumot választasz a portrédnak, a végleges műalkotásból  Giclée nyomat készül 240 grammos minősített Fine Art papír használatával. A nyomat különlegessége a 100 évig változatlan minőségű gazdag színtónus. A portré lapon való elhelyezkedését a galériában bemutatom.

A5 méret  +3.000 Ft
A4 méret  +4.500 Ft
A3 méret  +6.000 Ft

Rendelés menete

MEGRENDELÉS Rendelésedet a hhdrawings.hu oldal Rendelési űrlapján keresztül tudod elindítani.

DÍJBEKÉRŐ MEGKÜLDÉSE Sikeres rendelés küldés után legfeljebb 2 napon belül kapsz egy visszaigazoló e-mailt, benne a díjbekérővel, mely tartalmazza a banki utaláshoz szükséges információkat.

ÁTUTALÁS  A rendelésed összegét a díjbekérőn látható bankszámlaszámra kell átutatlnod 5 munkanapon belül.

ILLUSZTRÁCIÓ ELKÉSZÍTÉSE Az átutalásod után az üzenetben leírtak, valamint a kapott fényképek alapján elkészítem a személyre szabott illusztrációt, melyben egy alkalommal a véglegesítés előtt kérhetsz módosítást, ha úgy látod.

KÉSZ ILLUSZTRÁCIÓ ÁTADÁSA Szívből remélem, nagy örömet szerzek az elkészült digitális vagy nyomtatott alkotással.

Részletekkel kapcsolatban olvasd el az Általános szerződési feltételeket!

Előnézet

A kész termék végleges átadása előtt a portré/illusztráció tervét minden esetben megküldöm neked  legfeljebb 5 munknapon belül e-mailen, így lesz lehetőséged módosítást kérni, ha úgy érzed néhány részlet finomításra szorulna.

Amennyiben kérsz változtatást, megint csak legfeljebb 3 munkanapon belül elküldöm a képet végleges, nyomtatható formátumban. Abban az esetben is megkapod külön a digitális formátumot, ha nyomtatással rendelted meg a portrét. A későbbiekben felhasználhatod számos felületre nyomtatva (pl. bögrére, pólóra).

Megrendelés lemondása, törlése

FIGYELEM! A honlapomon megrendelt szolgáltatás megrendelésétől 5 munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz. Az 5 munkanapos határidő a banki utaláshoz szükséges információk kézhezvételének napján kezdődik.

E-mailben küldött nyilatkozattal gyakorolhatod az elállási jogodat. Az Elállási nyilatkozatot az ÁSZF 1. Szolgáltatóra vonatkozó fejezetében rögzített e-mail címre kell megküldeni a fenti határidőn belül. Az elállási nyilatkozatban meg kell adni a díjbekérőn szereplő minden adatot, a megrendelés kódszámát, illetve a megrendelésnek az időpontját. Ezek hiányában, vagy ha egyéb okból nem tudom beazonosítani, hogy az elállási nyilatkozat mely megrendelésre/vevőre/szolgáltatásra vonatkozik és határidőben benyújtásra került-e, úgy az elállási nyilatkozatot nem tudom elfogadni.

Amennyiben a rendelés ellenértéke a banki utaláshoz szükséges információk kiküldése után 5 munkanapon belül nem érkezik be a bankszámlámra, a rendelés elkészítését nem vagyok köteles elvállalni.

Pénzvisszafizetés

FIGYELEM! Tekintettel arra, hogy személyre szabott termékről van szó, a rendelés ellenértékének bankszámlámra történő beérkezéséig  a grafikai munkát nem tudom megkezdni!


Egyedi megrendelések esetén nincs mód pénzvisszatérítésre! Ezért kérlek, csak akkor adj le rendelést és fizesd ki a díjbekérő összegét, ha tetszik neked az a stílus, amivel én dolgozom!