Rendelési űrlap

A portékat minden esetben szabadkézi digitális rajzzal kezdem, majd digitálisan is színezem, díszítem, feliratozom. Nem festményt vagy élethű rajzot készítek, hanem egy stilizált portré illusztrációt a leírásodnak és a kapott fénykép(ek)nek megfelelő karakterrel, figyelmesen követve a kéréseidet is.

Amennyiben az árlsitám nem fedi le a kívánságodat, kérlek, e-mailben vagy telefonon vedd fel velem a kapcsolatot és egyeztessünk!

Az űrlap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül.

Olvasd el az Általános Szerzdési Feltételeket!

Olvasd el az Adatkezelési tájékoztatómat!

15 + 10 =

Rendelési információ

A személyre szabott grafikák, illusztrációk minden esetben egyedi rendelésre készülnek.

A szolgáltatás megrendelését kizárólag elektronikus úton a Rendelési űrlapon tudod elindítani. Az űrlap kitöltése és elküldése megrendelésnek minősül, de a szerződés a visszaigazolásommal jön létre, mely visszaigazolásom tartalmazza a szerződés lényeges elemeit (a megrendelő neve, e-mail címe, a megrendelt termék pontos megjelölése, ára stb.).

A kész termék kézhezvételéig 8-10 munkanap átfutási idővel kell számolnod az összeg beérkezésétől számítva. Amennyiben ennél hamarabb lenne szükséged a portréra, kérlek, jelezd nekem!

A digitális portré 20 x 20 cm-es méretben készül. Nyomtatott formátum esetében is ebben a méretben készül a kép, majd ezt helyezem el az A4-es, illetve arányosan az A5-ös, illetve az A3-as lapon a galériámban látható módon. Ettől eltérő méret külön megállapodás alapján lehetséges.

A kész terméket kérheted digitálisan vagy kinyomtatva, papír alapon (a nyomtatott képet keret nélkül adom).

Bővebben a rendelés menetéről itt olvashatsz.

Fizetés és szállítás

A rendelést emailben kapom meg. A rendelés beérkezése után kiállítom és a banki előre utalás fizetési módhoz email-ben megküldöm a díjbekérőt.

FIGYELEM! Tekintettel arra, hogy személyre szabott termékről van szó, a rendelés ellenértékének bankszámlámra történő beérkezéséig  a grafikai munkát nem tudom megkezdni! Amennyiben a rendelés ellenértéke a visszaigazolásom és a banki utaláshoz szükséges információk kiküldése után 5 munkanapon belül nem érkezik be a bankszámlámra, a rendelést nem vagyok köteles teljesíteni.

Egyedi megrendelések esetében nincs mód pénz visszatérítésre! Ezért kérlek, csak akkor adj le rendelést és fizesd ki a díjbekérő összegét, ha tetszik neked az a stílus, amivel én dolgozom!

Amennyiben a digitális formátumot választod, a kész terméket jpg és pdf formátumban töltheted le a letöltési értesítési e-mailben megküldött linken keresztül.

Amenyiben nyomtatott, papír alapú képet szeretnél, a kész terméket átveheted személyesen egy előre egyeztetett időpontban vagy gondosan csomagolva, hogy ne sérüljön, elpostázom neked. A postázási díjat én fizetem.

A kézbesítés helyszíne lehet PostaPont vagy Csomagautomatás kézbesítése is. Ebben az esetben, kérlek, a PostaPont vagy a Csomagautomata pontos címét írd be a szállítási címhez!

Bővebben a szállításról itt olvashatsz.

Szerzői jog

FIGYELEM! A Megrendelő által jóváhagyott kész grafika/illusztráció, valamint a munkafolyamat bármely szakaszában bemutatott tervek szerzői jogi védelem alá tartoznak. A szerzői jogok jogosultja ex lege kizárólag a Szerző (Kecskés Szilvia Gizella e.v.) mint jogi személy és a kapcsolódó személyi és vagyoni jogokat saját nevében gyakorolja. A szellemi alkotásokat a szerzői jog ide vonatkozó részei védik. A termék megvásárlásával a grafika tulajdonjoga nem kerül át a vásárlóra, az továbbra is az alkotó tulajdonát képezi.

Az egyedi digitális portré, valamint az esküvői illusztráció árak kizárólag személyes felhasználásra vonatkoznak!

Bővebben a szerzői jogról itt olvashatsz.

Felhasználói jog

Személyes felhasználás esetében Megrendelő a megrendelt termék árának teljes kiegyenlítése után – a szerzői jogra vonatkozó feltételek mellett – felhasználói jogot szerez a digitális formában (jpg, png, vagy pdf) átadott egyedi digitális portré és esküvői portré illusztrációk esetében:

  • a nyilvános közzétételre közösségi média felületeken,
  • korlátlan többszörözési (nyomtatási) lehetőségre korlátlan időtartamra

Személyre szabott vállalati illusztrációk esetében Megrendelő a megrendelt termék árának teljes kiegyenlítése után – a szerzői jogra vonatkozó feltételek mellett – felhasználói jogot szerez a digitális formában (jpg, png, vagy pdf) átadott végtermék esetében:

  • a nyilvános közzétételre közösségi média felületeken, webhelyeken
  • a végtermék megvalósítására alkalmas nyomdai fájl/fájlok Magyarországon történő felhasználására, korlátlan többszörözési lehetőséggel korlátlan időtartamra.
  • reklámcélú felhasználásra

A digitális vagy nyomtatott végtermék egészének vagy egyes részeinek (képek, grafikai elemek stb.) bármilyen módon történő reprodukálását, átdolgozását, a Szerző (Kecskés Szilvia Gizella e.v.) megtiltja.

Bővebben a felhasználói jogról itt olvashatsz.