Szállítás

Itt olvashatsz a digitális portré illusztrációk, valamint a nyomtatott portrék átadási módjairól. 

Digitális fájlok letöltése

A digitális végtermék letöltés az elektronikusan küldött minta jóváhagyását követően áll rendelkezésre, melyről egy letöltési értesítési e-mailt is küldök.

A digitális fájlokat (jpg, pdf formátumban) egy megosztott Google Drive mappából lehet majd letölteni, amihez egyedül neked lesz hozzáférésed és az e-mailben megküldött linken keresztül éred el.

Ahhoz, hogy a veled megosztott fájlokat vagy mappákat letöltsd jobb gombbal kattints a kérdéses fájlra/mappára és a legördülő ablakban válaszd a “Letöltés” menüpontot.

FIGYELEM! A letöltésre 10 naptári nap áll rendelkezésre. Ezután a megosztott mappát törölni fogom a Google Drive meghajtómról.

Bármikor, ha elakadnál a letöltés során, bátran hívhatsz, hogy segítsek neked!

 

Személyes átvétel

Amenyiben nyomtatott, papír alapú képet rendeltél, a kész terméket átveheted személyesen egy előre egyeztetett időpontban a nyitvatartási időben (Kedd – Szerda: 17:00 – 20:00) a Kapcsolat oldalon megadott címen.

Postai szállítás

Amenyiben nyomtatott, papír alapú képet rendeltél, a kész termék átvétele postai szállítással is lehetséges.

Postai szállítás esetén a megrendelt terméket a Rendelési űrlapon megadott és az e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő címre szállíttatom ki a Magyar Posta Zrt. szolgáltatásával.

Postai szállítás esetén az elektronikusan küldött minta jóváhagyását követő 3 munkanapon belül történik a postára adás, levél vagy csomag formájában minden esetben ajánlott küldeményként.

A szállítás díja ingyenes.

A küldemény útját a Magyar Posta Zrt. honlapján és mobil applikációján keresztül a nap 24 órájában nyomon követheted. A csomag érkezéséről a Posta elektronikus értesítést (e-mailt vagy sms-t) küld.

A kézbesítés helyszíne lehet PostaPont vagy Csomagautomatás kézbesítése is.

FIGYELEM! A postára adás határidejéért felelősséget vállalok. A postára adást követően a Magyar Posta Zrt. a saját üzletszabályzata szerinti határidőn belül szállítja ki a küldeményt, ezért felelősséget nem vállalok.